APERTURA DEL NOU ESPAI ATELIER BONANOVA!

,

Ens fa molta il·lusió comunicar-vos que el proper dilluns dia 14 de gener obrim les portes de la nova Escola Atelier, l’Atelier Bonanova.

Ja fa més de cinc anys que vam començar amb una petita escola, l’Atelier de Sarrià, dedicada al reforç escolar de tots els nivells i a les llengües, en un projecte pensat per donar suport a aquells nois i noies que tenen dificultats a l’escola. Aquell projecte inicial ara ja compte amb molts alumnes, de manera que l’escola s’ha quedat petita.

Així doncs, hem decidit créixer per poder donar resposta a les noves necessitats que el nostre projecte ens va plantejant, i emprenem un nou repte amb l’esperit de millorar. Ara tindrem més espais privats i comuns, i com sempre, molt bones condicions de treball pels nois i noies que estudien i aprenen amb nosaltres.

Al nou espai de l’Atelier Bonanova, a més a més de les nostres activitats de tardes de reforç amb nois i noies us oferirem activitats culturals de matins per adults de totes les edats.

Tots els alumnes de l’Atelier de Sarrià que ho desitgin podran anar a l’Atelier Bonanova, perquè l’esperit de l’escola és el mateix, i l’equip de professors també, però ara ampliat.

Ens agradarà molt donar-vos la benvinguda a l’Atelier Bonanova.

Us hi esperem!!!

Helena Gadea

Directora Ateliers

2 comentarios
 1. Helena Gadea
  Helena Gadea Dice:

  Ostres! M’encantaria!!!! Em faria moltíssima il·lusió!!!
  Ho sento que no havia vist el missatge.
  Si em pots avisar quan vulguis venir, estaré esperant-te!!
  Una forta abraçada,

  Helena

Los comentarios están desactivados.