AJUDANT-TE AMB LA MIRADA AL FUTUR!!!!

,

Estan sent uns dies molt estranys. Gairebé d’un dia per l’altre, hem vist tallada la nostra llibertat de moviment i canviat els nostres hàbits i rutines. Malgrat tot, sembla mentida que ja fa més d’un mes que estem confinats. El temps està passant molt de pressa. Tots i totes hem hagut de fer mans i mànigues per adaptar-nos a aquesta nova situació i provar de mantenir la normalitat en tots els sentits. Perquè, tard o d’hora, tornarem a la normalitat i les nostres vides hauran de seguir.

Pel que fa al nostre àmbit, l’educació continua de forma en línia. I en aquest sentit la tasca per mantenir-la viva per part dels mestres és ingent i encomiable. L’escola no s’atura. I amb ella, el curs tampoc.

És per això que els estudiants han de continuar treballant de valent per tirar el curs endavant, malgrat les dificultats actuals. L’objectiu d’aprendre continua vigent avui més que mai. I la preparació per al futur laboral d’aquests nois i noies, també. Hi ha exàmens, treballs, llibres per llegir i tasques per entregar. I no oblidem que el curs més afectat és el dels alumnes de segon de batxillerat que han d’afrontar la Selectivitat. Aquí et podem ajudar!. Pels nois i noies que la superin, el pròxim curs començarà una nova etapa a la Universitat i caldrà que estiguin i continuïn preparant-se, tot tenint a la ment tres conceptes clau per arribar a l’objectiu: constància, treball i mirada al futur.

Sabem que costa, i més des de casa. I precisament per això, i perquè el món no s’atura, des de l’Atelier continuem acompanyant els nostres alumnes en la seva educació de manera virtual. Tots els nostres professors i professores estem preparats per ajudar-vos en totes i cadascuna de les assignatures que us amoïnen. Podeu comptar amb nosaltres. De ben segur que, plegats, aconseguireu els vostres objectius.

Adrià Fernàndez
Físic per la Universitat de Barcelona
Professor a l’Atelier de Sarrià