L’ATELIER NO S’ATURA!!!!! MESURES ESPECIALS PER PODER SEGUIR APRENENT!!!

,

Com tots ja sabreu, a l’Atelier vam tancar les portes aquest passat dijous 12 de març a causa de la situació d’excepcionalitat provocada per la pandèmia del virus COVID-19.

Des de l’Atelier estem al dia de tota l’actualitat i estem prenent mesures urgents per tal de reduir al màxim el problema que suposa el tancament de l’escola pels nostres estudiants. Per tant finalment comencem el programa Atelier Online que portem preparant des de fa ja un temps. Això significa que les classes dels nostres alumnes no es veuran interrompudes pel fet de no poder assistir presencialment a l’aula, i que gràcies a les noves tecnologies, serà possible mantenir una continuïtat en l’aprenentatge, redüint així al màxim l’impacte negatiu de la situació.

COM FUNCIONARÀ?

Les classes particulars seran impartides pels nostres professors igualment sense necessitat de desplaçar-se al domicili de l’Alumne. Mitjançant videoconferència, el professor serà capaç d’explicar la lliçó i fins i tot veure o compartir la pantalla de l’ordinador per tal de tenir un seguiment complet de la feina de l’alumne.

Les classes compartides es duran a terme mitjançant videoconferències privades d’entre 3 i 5 persones en els que veuran i escoltaran el que explica el professor en temps real a la vegada que poden preguntar totes les preguntes que sorgeixin.

Els professors seran els encarregats de fer-vos arribar, abans de cada classe, els enllaços per unir-vos a la sessió. És molt fàcil ja ho veureu!!!

COM EM PUC UNIR AL PROGRAMA?

Si ja ets alumne de l’Atelier, simplement ompliu el següent formulari i el professor es posarà en contacte directament amb vosaltres. Si no ets alumne de l’Atelier pots contactar amb nosaltres i mirarem d’ajudar-te.