Aprofitem les vacances!!!!

,

Arriba l’estiu i amb ell les vacances i el problema de cada any, què fem amb els nens?

Les vacances són molt necessàries per a que els alumnes desconnectin i es recarreguen d’energia per poder continuar tenint un rendiment màxim el pròxim curs.

Tanmateix, no hem de confondre les vacances en no fer res. Des de l’Atelier opinem que deixar a un costat tots aquells coneixements i destreses que han costat tant d’esforç aconseguir per tal de desconnectar no es gaire beneficiós. Els mesos d’estiu són una bona època per aprofundir en aquells aspectes de l’aprenentatge que no s’ha tingut temps de treballar o que no s’han aconseguit assolir durant el curs. Es per això que a l’Atelier sempre estem preparats per reforçar aquest coneixements, basant les activitats realitzades en competències i enfocant-nos en la compressió lectora i en la redacció, les principals mancances d’aquests temps.

Per altra banda, actualment es dona molta importància al coneixement acadèmic, semàntic i als deures, i es deixen de banda elements molt valuosos de l’educació, com les habilitats socials, els jocs sense pantalles, l’activitat física, l’educació emocional i l’humor. Aquests elements són part molt important de l’educació del nens i cal els hi donem l’atenció que mereixen. L’estiu és un bon moment per fer-ho.

En aquests moments a Barcelona podem trobar moltes activitats per als que els nens no deixen d’aprendre coses noves sense estar asseguts davant d’un escriptori, ja sigui anar a un museu o passejar per la natura. L’estiu es un bon moment per a què els nens tornin a sentir curiositat per aprendre.

A l’Atelier creiem que l’estiu també es un bon moment per a recuperar l’hàbit de la lectura i per això oferim una gran selecció de llibres a disposició de tots els alumnes per a que aprofiten les vacances per endinsar-se dins d’una bona història.

Sabem que sembla molta feina, però l’objectiu és que els pares hi participin i gaudeixin passant temps amb els seus fills.

De part de tot l’equip de l’Atelier us desitgem un molt bon estiu a tots!!

Laura Fuster
Física per la UB
Professora a l’Atelier