Tornada a la escola

,

Després d’unes “vacances” extremadament llargues aquest any per fi ja ha arribat l’hora de tornar a la escola i alliberar una mica els pares i mares. Per els nens han estat sis mesos de no posar un peu a la classe.

Molts dels alumnes s’han alegrat de tenir un final de curs tant light amb exàmens online i classes en les que podies “assistir” mentre jugaves al Minecraft o al Fornite. Total els exàmens es podien fer de manera comunitària a través del grup de WhatsApp de classe o per Skype mentre es consultaven els apunts. En resumides contes, els professors estressats perquè era una situació sense precedents en la que molts d’ells han hagut de fer mans i mànigues per assegurar que els seus alumnes podien assolir els coneixements. Per altra banda els pares que ja no sabien que fer amb els fills tantes hores a casa i finalment els alumnes, els més relaxats de tots (si no t’havies de preparar la Selectivitat, clar).

Doncs mira ara sembla ser que la situació es capgira. Tots aquells conceptes que s’han donat al llarg de l’últim trimestre del curs anterior es donaran per assolits Tots aquells alumnes que es van relaxar els últims mesos del curs anterior seran els que pitjor ho passin. Ara es quan se’ls complica la cosa. Voler aprendre a multiplicar i dividir es pot convertir en una feina casi impossible si no es tenen dominades les sumes i les restes i el mateix passa amb les derivades i integrals. Tot i així el mes dur per els alumnes i també per els pares serà tornar a imposar una rutina de feina regular per poder afrontar el nou curs escolar.

En aquesta situació tan especial nosaltres ens oferim a ajudar a tots els pares i mares per aquests alumnes, que han de preparar el nou curs i reforçar tots aquells coneixements que no han pogut assolir al llarg del curs anterior. Des de l’Atelier volem donar suport a totes les famílies que es troben en aquesta situació i agrair la immensa feina feta pels professors durant tot aquest temps, malgrat les circumstàncies. Ara és hora d’afrontar amb noves energies aquest curs que comença i us desitgem molts ànims i molta salut a tots i totes.

A Sarrià, a Bonanova, Online o a casa vostra, teniu molt a prop un ATELIER pel que necessiteu aprendre!!!!

La Directora i tot l’equip de Professors i Professores de l’Atelier