CURSOS D’ESTIU A L’ATELIER

,

Comença l’estiu! 

Acaba l’escola, la rutina d’estudi, un curs d’allò més atípic i, per fi, arriben les vacances. Molt probablement les vacances d’estiu són l’espera més desitjada, però també la més llarga, de la vida de l’estudiant i no és per menys, ja que com diu la dita, a l’estiu tot reviu. 

Tot i això, a part del descans i els mil entreteniments, tots sabem que l’estiu també comporta altres consideracions a tenir en compte, com ara la recuperació d’assignatures o els repassos de matèries pel curs vinent. Però tranquils, això no és motiu de preocupació, al contrari, és l’oportunitat idònia per centrar-se en aquells aspectes a millorar i establir una bona organització de cara al setembre. Nosaltres, des de l’Atelier ens oferim a acompanyar-vos en aquest camí d’una manera més distesa, personal i dinàmica amb els cursos intensius d’estiu que us proposem. 

Els cursos d’estiu de l’Atelier tenen la finalitat de posar els alumnes al dia en les matèries que més els costen o no entenen, preparar-los pels exàmens de setembre, per la selectivitat de setembre i aprofitar per preparar-los pel curs vinent. El mes de juliol fem un curs mensual o setmanal, entre els dies 5 i 30 de juliol, i al mes d’agost farem classes l’última setmana, del 25 al 31, just abans dels exàmens de setembre.

Així doncs, ja ho sabeu, l’estiu és llarg, amb temps per dedicar-vos a vosaltres, a gaudir de les vacances i alhora tenint en compte la tornada de setembre, que segur no us agafarà desprevinguts. 

Demaneu-nos informació detallada pels cursos!

Bon estiu :)

Andrea Sans
Professora Atelier