Preparant la tornada…

,

Benvolgudes, benvolguts,

Des d’Atelier hem aprofitat aquestes setmanes per descansar, per respirar aire fresc després d’un any intens i complicat. Esperem que els nostres alumnes hagin pogut desconnectar i gaudir d’aquests dies de platja i de muntanya, de poble i de ciutat, de calma i de gresca. Esperem que fins i tot hagin trobat l’oportunitat d’avorrir-se, de submergir-se en l’avorriment profund que alguns han vist com a ingredient principal per arribar a la treva mental.

Ara, però, s’acosta una de les dates més delicades de totes: la tornada a l’escola per alguns, les recuperacions de setembre per a d’altres. Toca reordenar I’horari, recuperar el ritme d’estudi i proporcionar un bon entorn de treball. Per aquest motiu, des del Grup Atelier, volem posar el nostre granet de sorra en aquesta nova etapa.

Us recordem que a partir del 25 d’agost L’Ateliet estarà obert, tant per preparar els exàmens del setembre com per començar a engegar la maquinària.

Diuen que es necessiten 21 dies per aconseguir establir un hàbit, aixi que com més aviat ens hi posem, abans començarem a recollir-ne els fruits.

Us hi esperem amb molta il·lusió,

Robert Carles i Marqueño
Filòsof per la UB
Professor a l’Atelier