LES PAU 2021

,

Benvolguts i benvolgudes,

Un any més som ja a les portes d’unes noves convocatòries a les proves d’accés a la universitat (PAU), en què els alumnes han d’encarar uns exàmens que seran de vital importància a l’hora d’escollir la carrera que desitgeu. Des d’Atelier sabem que aquest és un moment crucial en les vides de tots els nois i noies i és per això que volem ajudar-los a assolir els seus objectius. 

Volem donar-vos uns consells que, de ben segur, us seran d’utilitat per organitzar-vos:

  1. Feu-vos un horari de tot allò que feu durant la setmana, tot anotant el temps que passeu a l’escola, el vostre temps lliure, les activitats extraescolars, etc.
  2. A continuació, mireu quines són les hores lliures que teniu. Sigueu sincers amb vosaltres mateixos i anoteu les hores que us surten.
  3. Un cop fet això, sereu conscients de tot el temps que teniu. Us hauran sortit entre 30 i 40 hores setmanals. Després, anoteu en un paper quines són aquelles matèries que us costen més i quines són les que us consten menys. Doneu sempre prioritat a les més difícils.
  4. Distribuïu-vos els dies d’estudi en dues meitats per tal de poder combinar dues assignatures. Així avançareu més i no us estancareu en una de sola.
  5. Sigueu constants i disciplinats. Si una assignatura no sabeu com encarar-la o no sabeu a quins temes donar més prioritat, visiteu https://selecat.cat/. Allà, als exàmens, hi trobareu moltes pistes dels temes que surten més sovint
  6. Tingueu confiança en vosaltres mateixos! Les PAU fan respecte, però ja veureu que a l’escola heu estat fent exàmens molt més complicats que els que fareu a les PAU.
  7. Finalment, per ajudar-vos,  a l’Atelier iniciem unes classes intensives des del dimarts 25 de maig fins al dilluns 7 de juny. Són dues setmanes de preparació intensiva per maximitzar els resultats dels exàmens en horari de 16 a 20 hores. A l’Atelier t’ajudarem a assolir els teus objectius!

EQUIP DE PROFESSORS ATELIER

ATELIER DE SARRIÀ I BONANOVA