El Saló de l’Ensenyament

,

Aquesta setmana ha obert el Saló de l’Ensenyament a Barcelona, un espai amb més de 200 estands amb representació de tot el sector. Aquest any el Saló fa molt més èmfasi en la orientació vocacional. A causa de l’experiència d’altres anys, s’havia descobert que els alumnes sortien del Saló molt més desorientats que abans, per culpa del «maremàgnum» d’opcions i el caos.

Per això, aquesta edició compta amb diverses possibilitats per fer més efectiva la orientació abans d’entrar al Saló. La idea és que els alumnes puguin saber abans d’entrar quins els interessa visitar. L’empresa educaweb ha habilitat per aquest objectiu l’aplicació «El teu saló», que us recomanem molt. L’objectiu és facilitar als estudiants decidir-se per estudis post-obligatoris, ja siguin de Batxillerat, universitaris, artístics o del món de les FP.

A més a més, hi ha molt interès en aproximar als estudiants les opcions científiques, sobre tot a les noies. En l’àmbit universitari, les universitats catalanes presenten, per l’any vinent, fins a 28 nous graus, 11 de 3 anys, i una àmplia oferta de màsters.

Des de l’Atelier us hi animem a anar, val molt la pena!