GRUP ATELIER ESTRENA GABINET PEDAGÒGIC!

,

Grup Atelier incorpora nova figura professional! Estrenem psicopedagoga! Disposem d’un nou servei pedagògic que permetrà atendre les necessitats educatives dels vostres joves i adolescents. 

L’estrena d’aquest nou projecte sorgeix arran la quantitat d’alumnes que accedeixen als nostres centres amb dificultats en els estudis i diferents estils d’aprenentatge. I serà a través d’aquest nou servei que farem una activitat coordinada i de col·laboració amb els professors i famílies, per treballar de manera personalitzada i directa la necessitat de cada alumne. 

Posem especial atenció a:

  • Dificultats d’aprenentatge: problemes d’atenció, concentració…
  • Tècniques d’estudi: incloem tècniques d’aprenentatge, memorització..
  • Tècniques d’organització i gestió del temps.

Amb aquest servei pretenem ser guies i acompanyants en l’àmbit d’estudi, i dotar als alumnes d’eines i estratègies que els ajudin a potenciar el seu rendiment acadèmic. Volem que sigui mitjançant les tècniques treballades que puguin trobar el seu estil de treball i d’aprenentatge.

Considerem essencial la implementació d’aquest projecte, perquè són els joves i adolescents els que mostren importants estats de preocupació pels estudis o inclús de desmotivació, ambdós derivats de la falta d’organització, planificació i la mala gestió del temps d’estudi. 

“L’aprenentatge és més que la capacitat de pensar. És l’adquisició de moltes capacitats especialitzades, que permeten pensar una varietat de moltes coses” [Lev.S Vigotsky].

Ares Guirado
Graduada en Pedagogia per la UB
Pedagoga i professora a l’Atelier

​​